Vero­asian­tuntija
Heikki Rintala

Verojelppi Oy:n toimitusjohtaja on opiskellut vero-oikeutta Itä-Suomen yliopistossa ja työskennellyt verotuksen parissa 16 vuotta toimien muun muassa Verohallinnossa ylitarkastajana sekä veroasiantuntijana lukuisissa pörssiyhtiöissä ja startup-yrityksissä.

Ota yhteyttä

Heikki Rintala
veroasiantuntija
info@verojelppi.fi
050 3647 330
Verojelppi
Heikki Rintala
www.verojelppi.fi

Verojelppi-palvelu

Tarjoamme asiakkaillemme mielenrauhaa ja olkapäätä silloin, kun veroasiat painavat mieltä. Verotuksessa ei ole tyhmiä kysymyksiä, ja kaikki aiheeseen liittyvä on lopulta avattavissa hyvinkin selkeästi ja ymmärrettävästi.

Vero­konsultointi­palvelu

Verojelppi Oy:n verokonsultointipalvelun avulla saat verotukseen liittyvää asiantuntija-apua niin yksittäisissä kysymyksissä kuin laaja-alaisissa kokonaisuuksissakin.

Koulutukset ja luennot

Verojelpin luennointi- ja koulutuspalvelut sopii kaikille sellaisille toimijoille, jotka haluavat kartuttaa omaa ja henkilöstönsä verotukseen liittyvää osaamista hieman syvällisemmin.

Laita viestiä!

Kerro meille ongelmasi tai kysymyksesi, palaamme asiaan ratkaisuehdotuksella viimeistään seuraavana työpäivänä.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Vastauksissa näkyy asiantuntijan kädenjälki!

  "Verojelppi on ollut tilitoimistollemme erittäin hyödyllinen työkalu. Olemme tykänneet varsinkin siitä, että Verojelpin vastauksissa näkyy asiantuntijan kädenjälki eikä vastauksia ole vain kopioitu Verohallinnon julkaisuista."

  Tulosfix Oy

 • Asiantuntija­tuki on sähköpostin päässä!

  "Tieto siitä, että asiantuntijatuki on sähköpostin päässä antaa turvaa ja tukea haastavimmissakin tilanteissa. Yhteistyössä on voimaa."

  Tilikallio Oy

 • Mutkatonta, nopeaa ja hyödyllistä!

  "Verojelppi on ollut kirjanpitäjiemme tukena jo pitkälti toista vuotta. Yhteistyö on ollut mutkatonta, nopeaa ja todella hyödyllistä. Kirjanpitäjiemme mielestä Verojelppiä on ollut helppo käyttää ja apu on ollut aina saatavilla niin yksinkertaisten kuin haastavimpienkin kysymysten kanssa."

  Tilitoimisto Lemon Tree Oy

 • Mahtava tukipalvelu veroasioissa!

  "Verojelppi on mahtava tukipalvelu veroasioissa. Haastavienkin kysymysten kohdalla voi luottaa, että vastaus tulee nopeasti eikä tarvitse itse yrittää selvittää kaikkia verotuksen mutkia verottajan kanssa. Palvelu säästää meidän työaikaa ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin."

  SisUkko Oy