Vero­konsultointi­­palvelu

Verojelppi Oy:n verokonsultointipalvelu tarjoaa veroihin liittyvää asiantuntija-apua laaja-alaisesti ja yrityksesi koosta riippumatta.

Verojelppi Oy:n verokonsultointipalvelun avulla saat verotukseen liittyvää asiantuntija-apua niin yksittäisissä kysymyksissä kuin laaja-alaisissa koko naisuuksissakin. Verokonsultointipalvelu kattaa kaiken laiset tulo-, arvonlisä-, ja yritysverotukseen liittyvät asiantuntijapalvelut kuten verosuunnittelun, selvitykset, vastineet, oikaisuvaatimukset ja valitukset.

Verokonsultointipalvelu sopii erityisesti sinulle, joka tarvitset verotukseen liittyvää konsultointiapua sellaisissa satunnaisissa ja haastavissa tilanteissa, joissa oma osaamisesi tuntuu loppuvan kesken. “Aina kyseessä ei tarvitse edes olla ongelma!”, toteaa Verojelppi Oy:n toimitusjohtaja, veroasiantuntija Heikki Rintala.

Verokonsultointipalvelun avulla asiakas ulkoistaa verokysymyksensä veroasiantuntijallemme, joka puolestaan kuittaa ongelman nopeasti pois asiakkaan harteilta ja edelleen itselleen mietittäväksi. Tällä välin asiakas voi hengähtää ja luottaa siihen, että veroasiantuntija palaa kulloiseenkin tilanteeseen sopivan selkeän ratkaisun kera ja sovitulla aikataululla ‒ luotettavasti ja varmasti. Verokonsultointipalvelun avulla saat mielenrauhaa ja lisätehoja omaan päivittäiseen tekemiseen.

Suunni­telmalli­suutta, luotet­tavuutta ja parasta mahdollista apua

Verojelpin verokonsultointipalvelu auttaa akuuttien haastavien tilanteiden lisäksi myös tulevaisuutta silmällä pitäen. “Suunnitelmallisuudella verotukseen liittyvät ongelmat on vältettävissä myös tulevaisuudessa. Verokonsultointipalvelu tarjoaa parasta mahdollista apua jo ennakolta. Tieto tästä ja välittämisestämme saa monet asiakkaistamme nukkumaan yönsä paremmin”, naurahtaa Rintala.

Verojelpin verokonsultointipalvelun asiakkaisiin lukeutuu kaikenkokoisia yrityksiä, tilitoimistoja ja kasvava joukko muun muassa pääomasijoittajia ja kevytyrittäjäpalveluita tarjoavia tahoja. Verokonsultointipalvelun hinta on 150 € (+ alv 24 %) tunnilta.

Ole yhteydessä Verojelpin veroasiantuntija Heikki Rintalaan, jos haluat tietää tarkemmin kaikenkokoisille yrityksille suunnatusta verokonsultointipalvelusta. Verojelpin kautta saat tarvitsemasi tuen kaikkiin verokysymyksiisi luottamuksellisesti.

Verojelpin asiantuntemukseen luottaa suuri joukko työssään veroihin liittyvää asiantuntija-apua tarvitsevia toimijoita.

Tutustu myös Verojelppi- ja luennointi- ja koulutuspalveluihimme .

Heikin osaaminen ja kokemus käytössäsi

Verojelppi Oy:n toimitusjohtaja, veroasiantuntija Heikki Rintala on opiskellut vero-oikeutta Itä-Suomen yliopistossa ja työskennellyt verotuksen parissa 16 vuotta toimien muun muassa Verohallinnossa ylitarkastajana sekä veroasiantuntijana lukuisissa pörssiyhtiöissä ja startup-yrityksissä.

 • Vastauksissa näkyy asiantuntijan kädenjälki!

  "Verojelppi on ollut tilitoimistollemme erittäin hyödyllinen työkalu. Olemme tykänneet varsinkin siitä, että Verojelpin vastauksissa näkyy asiantuntijan kädenjälki eikä vastauksia ole vain kopioitu Verohallinnon julkaisuista."

  Tulosfix Oy

 • Asiantuntija­tuki on sähköpostin päässä!

  "Tieto siitä, että asiantuntijatuki on sähköpostin päässä antaa turvaa ja tukea haastavimmissakin tilanteissa. Yhteistyössä on voimaa."

  Tilikallio Oy

 • Mutkatonta, nopeaa ja hyödyllistä!

  "Verojelppi on ollut kirjanpitäjiemme tukena jo pitkälti toista vuotta. Yhteistyö on ollut mutkatonta, nopeaa ja todella hyödyllistä. Kirjanpitäjiemme mielestä Verojelppiä on ollut helppo käyttää ja apu on ollut aina saatavilla niin yksinkertaisten kuin haastavimpienkin kysymysten kanssa."

  Tilitoimisto Lemon Tree Oy

 • Mahtava tukipalvelu veroasioissa!

  "Verojelppi on mahtava tukipalvelu veroasioissa. Haastavienkin kysymysten kohdalla voi luottaa, että vastaus tulee nopeasti eikä tarvitse itse yrittää selvittää kaikkia verotuksen mutkia verottajan kanssa. Palvelu säästää meidän työaikaa ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin."

  SisUkko Oy