Vero­jelppi­palvelu

Verojelppi – Oma veroasiantuntija käyttöösi 100 eurolla kuukaudessa.

Tiesitkö, että suurimmalla osalla suomalaisista tilitoimistoista ei ole omaa veroasiantuntijaa ja että vain harvalta kirjanpitäjäyrittäjältä löytyy juuri verotukseen liittyvää erityisosaamista? Näin todella on. Tästä huolimatta kirjanpitäjien ja tilitoimistojen asiakkailla on kuitenkin valtava määrä sellaisia hankalia verotukseen liittyviä kysymyksiä, joihin on haastavaa löytää vastauksia helposti, nopeasti ja luotettavasti. Ratkaisujen etsiminen tuottaa suotta tuskailua jo valmiiksi kiireisiin työpäiviin.

Ratkaisu tähän arjen pulmaan on Verojelppi, oma veroasiantuntijasi ja kumppanisi reaaliajassa ja kiinteällä kuukausihinnalla.

“Tarjoamme asiakkaillemme mielenrauhaa ja olkapäätä silloin, kun veroasiat painavat mieltä. Verotuksessa ei ole tyhmiä kysymyksiä, ja kaikki aiheeseen liittyvä on lopulta avattavissa hyvinkin selkeästi ja ymmärrettävästi. Tunnemme veroihin liittyvät ongelmat, joiden kanssa moni joutuu painimaan päivittäin. Tilitoimiston tai kirjanpitäjän ei suinkaan tarvitse hallita verotukseen liittyvää laajaa kokonaisuutta itse”, lohduttaa 2016 perustetun Verojelppi Oy:n toimitusjohtaja, veroasiantuntija Heikki Rintala.

”Meille voit avautua, jos jokin asia menee yli hilseen!”

Verojelppi-palvelun asiakkaana saat verotukseen liittyvään kysymykseesi vastauksen veroasiantuntijaltamme vuorokauden kuluessa varmasti, luotettavasti ja selkeästi.

“Kun olemme tunnistaneet veroasioihin liittyvän ongelman, kuvaile se meille mahdollisimman tarkasti sähköpostilla tai puhelimitse. Näin pystymme auttamaan sinua täsmällisesti ja aikaa hukkaamatta. Me etsimme keinot ongelmanratkaisuun ja kerromme sinulle vuorokauden sisällä selkeät toimintaohjeet siihen, kuinka haaste kannattaa ratkaista. Tällä välin sinä voit keskittyä omaan työhösi”, lupaa Rintala.

Verojelpin kiinteä kuukausihinta on 1‒10 henkilöä työllis­tävälle tilitoimistoille 100 € (+ alv 24 %) ja yli kymmenen henkilöä työllistäville 200 € (+ alv 24 %). Kiinteällä kuukausihinnalla voit esittää veroasiantuntijoillemme kysymyksiä rajattomasti.

Ole yhteydessä Verojelpin veroasiantuntija Heikki Rintalaan, jos haluat tietää tarkemmin kuukausittaisesta tilitoimistoille ja kirjanpitäjille tarkoitetusta veroasiantuntijapalvelusta. Verojelpin kautta saat tarvitsemasi tuen kaikkiin verokysymyksiisi luottamuksellisesti.

Verojelpin asiantuntemukseen luottaa suuri joukko työssään veroihin liittyvää asiantuntija-apua tarvitsevia toimijoita.

Tutustu myös verokonsultointi ja luennointi- ja koulutuspalveluihimme .

Heikin osaaminen ja kokemus käytössäsi

Verojelppi Oy:n toimitusjohtaja, veroasiantuntija Heikki Rintala on opiskellut vero-oikeutta Itä-Suomen yliopistossa ja työskennellyt verotuksen parissa 16 vuotta toimien muun muassa Verohallinnossa ylitarkastajana sekä veroasiantuntijana lukuisissa pörssiyhtiöissä ja startup-yrityksissä.