Asiakkaiden kertomaa vero­asian­tuntijasta

Verojelppi on jo vuosien ajan tarjonnut erikoisosaamisellaan olkapään verotietoutta tarvitseville. Täällä voit tutustua tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksiin palveluistamme.

 • Vastauksissa näkyy asiantuntijan kädenjälki!

  "Verojelppi on ollut tilitoimistollemme erittäin hyödyllinen työkalu. Olemme tykänneet varsinkin siitä, että Verojelpin vastauksissa näkyy asiantuntijan kädenjälki eikä vastauksia ole vain kopioitu Verohallinnon julkaisuista."

  Tulosfix Oy

 • Asiantuntija­tuki on sähköpostin päässä!

  "Tieto siitä, että asiantuntijatuki on sähköpostin päässä antaa turvaa ja tukea haastavimmissakin tilanteissa. Yhteistyössä on voimaa."

  Tilikallio Oy

 • Mutkatonta, nopeaa ja hyödyllistä!

  "Verojelppi on ollut kirjanpitäjiemme tukena jo pitkälti toista vuotta. Yhteistyö on ollut mutkatonta, nopeaa ja todella hyödyllistä. Kirjanpitäjiemme mielestä Verojelppiä on ollut helppo käyttää ja apu on ollut aina saatavilla niin yksinkertaisten kuin haastavimpienkin kysymysten kanssa."

  Tilitoimisto Lemon Tree Oy

 • Mahtava tukipalvelu veroasioissa!

  "Verojelppi on mahtava tukipalvelu veroasioissa. Haastavienkin kysymysten kohdalla voi luottaa, että vastaus tulee nopeasti eikä tarvitse itse yrittää selvittää kaikkia verotuksen mutkia verottajan kanssa. Palvelu säästää meidän työaikaa ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin."

  SisUkko Oy

Heikin osaaminen ja kokemus käytössäsi

Verojelppi Oy:n toimitusjohtaja, veroasiantuntija Heikki Rintala on opiskellut vero-oikeutta Itä-Suomen yliopistossa ja työskennellyt verotuksen parissa 16 vuotta toimien muun muassa Verohallinnossa ylitarkastajana sekä veroasiantuntijana lukuisissa pörssiyhtiöissä ja startup-yrityksissä.